La classe de 1r ESO E del nostre centre us desitja Bones Festes d'aquesta manera tan especial:
1 Comentario
El passat dimarts 20 de desembre els alumnes de 1er. de batxillerat de l'institut l'Alt Penedès van rebre la visita de l'escriptor David Monteagudo. Els alumnes havien llegit durant el primer trimestre la seva darrera novel·la Invasión i van tenir la oportunitat de comentar-la amb l'autor. Monteagudo, d'origen gallec i establert a Vilafranca, aconseguí l'èxit literari amb la publicació de la seva primera novel·la Fin, que va ser portada al cinema amb el mateix títol. L'obra Invasión navega, com aquella, entre el realisme i la ciència ficció, i beu en fons tan diverses com Kafka o Dostoievsky. A més a més, el passat dilluns 19 de desembre el coreògraf i ballarí de dansa contemporània Roberto Olivan va impartir una xerrada-taller a alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Alt Penedès dins del marc del programa FlipArt. FlipArt Aventures d’Artistes és una iniciativa de la Diputació de Barcelona per apropar les arts escèniques a l’alumnat d’ESO, batxillerat i Cicles formatius. Roberto Olivan (1972) és coreògraf i ballarí originari de Deltebre. Format a l’Institut del Teatre de Barcelona des del 2001 té la seva pròpia companyia de dansa, la Roberto Olivan Performing Arts i com a coreògraf a concebut obres par a companyies d’arreu del món. Actualment és artista associat al Mercat de les Flors de Barcelona. A la xerrada prèvia al taller va presentar als alumnes la seva disciplina, la dansa contemporània, a través de vídeos dels espectacles de la seva companyia Roberto Olivan Performing Arts en el que fusiona la seva amb disciplines més pròpies del circ. També va passar una mostra significativa d’imatges d’altres companyies que des del 2004 han anat participant al festival Deltebre Dansa, del qual n’és el creador i director. Al taller va transmetre al grup de 60 alumnes com estar atents i deixar-se portar lliurement pel ritme de la música i algunes tècniques de diàleg gestual entre dos ballarins. I això no és tot, aquests últims dies les classes han estat molt dinàmiques, i hem fet tot tipus d'activitats diverses: la xerrada d'EqualMón a l'alumnat de 4t sobre l'intercanvi d'experiències didàctiques amb el Marroc, la xerrada sobre mobilitat internacional per alumnes de 1r de Batxillerat, el test d'orientació a 2n de Batxillerat, les sortides de patinatge de 1r d'ESO, la sortida d'història de l'Art al MNAC, els curtmetratges de socials de 2n, el projecte de revista,...
Al gener tornarem amb la mateixa energia i entusiasme. BON NADAL I UN MOLT FELIÇ 2017! L'alumnat de 4t d'ESO del Centre han organitzat el sorteig d'aquesta panera valorada en 150€ per poder recol•lectar diners pel seu viatge de fi de curs a Euskadi.
Les tires pel sorteig es venen a 2€ i ens agradaria que fèssiu una petita ajuda. El sorteig es farà el dia 21 de desembre i el número premiat es penjarà a la web de l'institut. Gràcies! Des d'aquesta setmana i fins el gener, podeu dipositar joguines i aliments duradors als punts de recollida que trobareu al vestíbul del centre. La campanya, coordinada pel grup d'Altaveus del nostre centre i amb la col·laboració de la Creu Roja, cerca la major participació possible de la comunitat educativa. Podeu donar qualsevol joguina que estigui en bones condicions i sigui apta per l'ús de nens i nenes, i aliments enllaunats, envasats al buit o no peribles.
Animem a totes les famílies del centre a posar el seu granet de sorra por un bon Nadal per a tothom. El passat divendres 2 de novembre, l'alumnat de 1r ESO va tenir la oportunitat de visitar el museu arqueològic de Barcelona. Van fer una visita guiada on van poder explorar com vivien els nostres avantpassats de la prehistòria.
En una segona visita, també van aprendre els inicis de la elaboració i la cultura del vi per part dels antics grecs. Tot plegat una visita força interesant. El passat 17 de novembre els alumnes de segon curs de grau mig d'elèctrics van fer una sortida a l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT-UPC), per assistir a un taller d'energies renovables.
Els alumnes van rebre informació dels graus que es cursen a l'escola i van assistir al taller, on van poder aprendre les diferents fonts de producció d'energia elèctrica: solar fotovoltaica, eòlica, mareomotriu i pila de combustible d'hidrògen. Els alumnes van sortir molt satisfets de la jornada. |
Properament migrarem el nostre web a:
PAU - мир - PAZ - שָׁלוֹם - SALAM
Categories
Todo
Arxiu d'entrades
Octubre 2024
|